Opět jdeme o kousek blíž k našim členům! Ve snaze reagovat na požadavky členů a přiblížit členské výhody každému zájemci je na vybraných místech s kabelovými rozvody možnost se do sítě PilsFree o.s. připojit bez jakékoliv investice či závazku!

O této možnosti jsou členové a zájemci informováni prostřednictvím letáků, které naleznou ve svých poštovních schránkách a na domovních vývěskách.

Informační leták na instalace zdarma

V současné době tento projekt zahrnuje bezmála 20 000 domácností a mnoho členů možnost instalace zdarma již využilo ke své plné spokojenosti.

Instalace zdarma se provádí v oblasti Vinic a na dalších vybraných místech, kde má PilsFree zavedené kabelové či optické připojení do domů. Může ji využít jak nový zájemce, tak stávající člen, který se stěhuje do lokality, v níž je instalace zdarma dostupná. Nabídka instalace zdarma se průběžně rozšiřuje do nových oblastí.

Instalace zdarma se vztahuje i na ty členy, kteří vlastní historické WiFi zařízení a nechtějí investovat do kabelového připojení, i když je v jejich domě k dispozici. Snahou je zkvalitnit jejich připojení bez dalších investic ze strany členů.

Cílem je postupně rozšířit instalaci zdarma a umožnit tak všem zájemcům využití členských výhod, které PilsFree o.s. nabízí.

Chcete se stát členy Občanského sdružení PilsFree a získat tak možnost připojení k nejrychlejší síti? Pak prosím neváhejte kontaktovat náš HelpDesk, kde se dozvíte vše potřebné.

Dagon

Další novinky

Archiv tiskových zpráv » Archiv novinek »